Inte stilla

SOLIGARE NEJDER: Det gamla årets näst sista dag.

Den arabiska vårens, den europeiska krisens och den japanska tragedins år.

Och året när vi under dess sista dagen tog farväl först av en av den europeiska frigörelsens hjältar och kort därefter av en av våra dagars största tyranner.

Om allt detta kommer det säkert att publiceras åtskilligt under morgondagen – och därefter är det dags att på allvar blicka framåt.

Men trots att det är mellandagar finns det åtskilligt att göra.

Samtal med mina utrikesministerkollegor i Ankara, Rom och Tel Aviv liksom med medarbetare och andra som i dessa dagar är utspridda över globen. Kontakt med Catherine Ashton i aktuellt ärende.

Och en hel del i övrigt också, om sanningen skall fram.

Världen står aldrig stilla.

7 Responses to Inte stilla

 1. […] https://carlbildt.wordpress.com/2011/12/30/inte-stilla/ Rate this: Share this:DelaStumbleUponTwitterLike this:GillaBli först att gilla denna post. Kommentera […]

 2. Kachina skriver:

  Nej, världen står aldrig stilla och om man är hängiven sitt ämbete, lämnar den aldrig någon ro,……eller skall man säga att man inte kan släppa den, trots att det är semester.

  Önskar dig ett gott nytt år Carl, samtidigt som jag önskar Sverige och svenskt näringsliv mer av den inställning till jobbet som du visar.

  Det handlar inte om undertryckt eller förtryckt, utan om att göra sitt bästa i det man är anförtrodd att göra.

 3. Mrs G skriver:

  Fortsätt i samma anda! http://wp.me/p1uIV8-2nQ

  Mrs G

 4. 7H33 Borås skriver:

  Gott Nytt År !!!

 5. Bo W. Höglund skriver:

  Tack även för Din krönika på DNdebatt i dag – valda delar kan med fördel upprepas här när domedagsprofeterna breder ut sig!
  Nästan lika bra som Reinfeldts i SvD.

 6. sydsvenskeurope skriver:

  Bra jobbat under 2011 Carl Bildt! Känns bra som svensk att ha dig som utrikesminister med det enorma nätverk du besitter.
  Starkt av dig att orka hålla denna informativa blogg uppdaterad trots sena restider och uttröttande nattmanglingar i allehanda konferensrum. 2012 blir ett intressant år vad gäller utrikespolitiska händelser, även om det främst är utvecklingen inom EU som intresserar mig. Hoppas du kan njuta av nyårsledigheten var nu än ”soliga nejderna” är…

 7. florimond77 skriver:

  GOTT NYTT ÅR önskar jag dig Carl Bildt och alla debattörer!

%d bloggare gillar detta: