De rödrödgröna riskerna

STOCKHOLM: Att släppa in vänsterpartiet till makt och inflytande över Sveriges utrikes, säkerhets- och Europapolitik skulle ge en söndrad regering och ett svagare Sverige.

Någon annan slutsats är inte möjlig när man tar del av de olika dokument som de rödrödgröna efter stånk och stön nu lyckats att presentera.

Och om detta skriver jag en debattartikel i Dagens Nyheter i dag – som jag härmed rekommenderar till läsning.

2 Responses to De rödrödgröna riskerna

  1. petermadison skriver:

    Det Amerika du verkar älska mer än något annat och som du springer ärenden för över hela jordklotet med svenska skattebetalarnas pengar har soldater stationerade i 100 länder världen över. Ett Amerika som bombat länder för sina egna intressens skull allt sedan 2:a världskriget. Om Lars Ohly tycker jag inte men att börja tala om trovärdighet när du som Sveriges utrikesminister nu ligger under en utredning för brott mot mänskligheten vittnar om vilket tunnelseende du har och att du inte bryr dig för fem öre om människor överhuvudtaget så länge som du kan frottera dig med likasinnade människor som du själv och tror att du faktiskt uppnår något. Den enda trösten vi andra har är väl att historien får tala om vad du åstadkom för mänskligheten som politiker…

  2. stig2entreprenoren skriver:

    Vad gäller Sudan och Lundin Oil så tror jag faktiskt att CB via ett konktret projekt via ett svenskt börnoterat bolag såg en möjlighet att lära unika saker om Afrika, Sudan, olika fraktioner, konfliktlösning osv, som annars är svåra att nå som politiker eller UD-tjänsteman eller någonannan heller för den delen.
    Ambitionen hos ett svenskt börsnoterat företag är får man förutsätta helt ärlig. Lundin Oil ville säkert lära mer om hur man kan göra mer rätt i ett komplicerat projekt och ville därför ha med en tungt analytisk person med goda internatiionella erfarenheter.
    Att det sticker i ögonen på missundsamma och avundsjuka medelmåttor till politiker och journalister när någon är duktig och då det även finns ett ekonomiskt inslag, får man räkna med, särskilt när det snart är val.

%d bloggare gillar detta: