China Forum igen

STOCKHOLM: Samtidigt som Sydafrika befinner sig på allas läppar i och med att fotbolls-VM nu inletts där nere – och samtidigt som vi minns det iranska presidentvalet för ett år sedan och det brutala förtryck som följde efter det – möts denna helg här åter Stockholm China Forum där ledande tyckare och tänkare vad gäller utvecklingen i Kina samlas.

Genom åren har SCF etablerat sig som ett av de absolut ledande internationella fora vad gäller utvecklingen i Kina – samtidigt som ju denna blivit allt viktigare och viktigare.

Så för min del blir det middag i kväll och sedan deltagande i delar av morgondagens spännande diskussioner.

3 Responses to China Forum igen

 1. leewanta skriver:

  Ah, medansväst sugs in sitt eget oändligt svarta hål baserat i Basel, Schweiz åker alla till en diktatur i Asien för att breda lite mackor.

  Ah, när Federal Reserve skickade en betalning i guld till Kina så visade det sig vara en last guldpläterad tungsten. Ah, fed lovade att rätta till det hela men sedan gick det silver i relationen ändå.

  Ah, här är Nicholas Rockefeller i Kina för att indirekt inviga framtidens trådlösa RFID lösningar – som han hoppas i framtiden ska implanteras direkt i människors händer för att ombesörja alla kredit-transaktioner.

  Ah, more champagne to lose this game.

 2. leewanta skriver:

  Detta 10 minuters klipp ur en intervju med Aaron Russo – en kort innan hans död – torde mana till flera reflektioner. I sitt personliga umgänge med Nicholas Rockefeller så informerades han om subversiva agendor härrörande ur den transnationella finansen. Dessa implikationer talar han om i denna intervju;

 3. akaa100 skriver:

  CArl,din kollega Malmström är inte klok!

%d bloggare gillar detta: