Framsteg i Bled

Jo, mötet mellan Sloveniens och Kroatiens premiärministrar här i dag blev ett betydande framsteg när det gällde att sortera ut gamla problem i de bilaterala förbindelserna.

Att det var budskapet från Bryssel och kraften i den europeiska integrationsprocessen som drev fram detta råder det ingen tvekan om.

Goda grannar är det europeiska samarbetets första grund. Och samarbetet ger ramen för att bygga ett gott grannskap också där gammalt groll annars kanske skulle förmörka.

5 Responses to Framsteg i Bled

 1. Josef Boberg skriver:

  Carl Bildt,

  Låter VERKLIGEN lovande som möjlig framtid för Intelligent humanitet MEDmänniskor emellan !

  GooodNatt…
  vännen Josef

 2. annepolat skriver:

  nu har jag äntligen blivit medlem i wordpress och kan börja lämna kommentarer. Jag har även länkat till denna blogg från min blogg http://www.annawintour.blogg.se

 3. Helena Palena skriver:

  Josef – God Eftermiddag! Det är svårt att lämna avtryck på din sida – så jag sänder en hälsning till dig på denna chat! Ha´ne´brukar jag avsluta med!

  Intelligent humanitet är en bristvara på denna planet!

 4. Josef Boberg skriver:

  Helena Palena,

  Din uttryckta mening: ”Intelligent humanitet är en bristvara på denna planet!” – slut citat.

  Nja – egentligen inte – för ALLT finns i ÖverFlöd i mitt perspektiv sett. Men – visst kan jag hålla med Dig om – att Intelligent humanitet inte syns synligt alltför ofta i dags dato. Men den lurar = bidar sin tid under den synliga ytan – tro mig !

  Ha det…
  vännen Josef

 5. annepolat skriver:

  nu ska vi se om min bild kommer med?

%d bloggare gillar detta: