Miljon före maj

Innan april månad hunnit till sitt slut registrerades det miljonte besöket på denna blogg under dessa korta och lite stormiga historia.

Alldeles fel kan den väl då inte rimligtvis vara.

57 Responses to Miljon före maj

 1. hillary2 skriver:

  Bloggen är lyckad.

  Ömsesidiga försök till öppenhet kan bara vara av godo i ett gott demokratiskt samhälle. Hellre rallarsvingar och slag under bältet här än i verkligheten. Tror också att du genom att tillåta oss vara anonyma har lockat åtminstone en mer prominent person att ta bladet från munnen :) Men det du njuter av är kanske mest att bloggen blivit så läst. Väl bekomme!

  själv längtar jag efter nästa pekoral…eller något annat roligt…

 2. Kachina skriver:

  GRATTIS!

  Vore jag utrikesminister skulle jag se det som en guldgruva, alla dessa kommentarer från fotfolket i de olika konflikthärdarna. Jag hoppas även att du tar till dig tanken på att bygga en samhörighetskänsla europe’er emellan. Vi måste identifiera oss som europe’er, inte som olika grupper i en församling, för att EU-bygget skall lyckas.

 3. bertil87 skriver:

  En fin blogg. Resorna med Sveriges utrikesminister är givande på flera plan. Förut visste man inget om dessa turer. Vissa kommentarer är lärorika, kanske t o m för en berest person som Du Bildt. Tänkvärt var t ex vad som nyligen presenterades av en person, som nära upplevt katastrofen Serbien/Kosovo. Att serberna skulle vandrat in i området från Ryssland var för mig en nyhet.

  På ålderns höst är Din blogg en för mig ovanlig och intressant upplevelse.

 4. soli01 skriver:

  Bara att gratulera, du sprängde miljonvallen och detta inom april mån. Jag är inponerad måste vara något sorts rekord när det gäller en blogg. Trevlig Valborg!

 5. gunnjonsson skriver:

  Nej, alldeles fel kan den nog inte vara – över en miljon besökare på denna korta tid är ju glimrande!

  För mig t ex har ”Alla dessa dagar” blivit ett helt nytt sätt att skaffa kunskap, något som ger mig incitament att med hjälp av alla flitiga nollor och ettor blixtsnabbt ge mig ut i världen och ta reda på mer.

  STORT TACK för bloggen och lycka till på Indien-resan!

 6. maverick skriver:

  STORT GRATTIS!

  Ditt både generösa och avslöjande bloggande har verkligen burit frukt – hoppas du orkar fortsätta med att hålla oss informerade trots ditt mördande tempo.
  Genom ditt bloggande har du kommit att spela en banbrytande roll i det nya sättet att kommunicera med både sympatisörer och motståndare och därmed skapat ett diskussionsforum som har alla möjligheter att bli bättre och bättre i takt med att barnsjukdomarna är på väg att försvinna.

  De senaste dagarna har invektiv mm mm reducerats betydligt och det är ett mycket gott hälsotecken. Att vi som kommenterar dina inlägg sedan har vitt skilda uppfattningar/åsikter i många frågor är enbart stimulerande för rejäla debatter – alltid lär man sig något genom att lyssna på sina meningsmotståndare!

 7. maverick skriver:

  hillary2 och Kachina,
  Har med stort nöje tagit del av de senaste dagarnas inlägg – kanske inte tyckt likadant i allt men ………….. ++++
  /mvh M

 8. mararh skriver:

  Klart att din blogg inte är fel. Den är en succé. Vi som är inne här frekvent vet att den är källa till adekvata och stimulerande diskussioner mellan människor som inte alltid tycker likadant. Det är ju det som gör din blogg så spännande. Man vet inte vad som kommer upp härnäst. Vore dock roligt om du kommenterade från gång till annan såsom du gjorde i början. Ett litet roligt ord på vägen i inläggen eller ett litet ”nej, där har jag en annan infallsvinkel”. Det är ett sätt för folk att känna sig sedda, och, tror jag stimulerar bloggen ytterligare.

  Ha det så bra och på återhörande.

 9. Kachina skriver:

  Tack maverick, jag är väl känd för att vara både oförskämd och respektlös, men nu efter ett gott vin måste jag erkänna att jag känner en intuitiv respekt för två personer i den här världen, som jag aldrig träffat:

  Nelson Mandela och Kofi Annan.

  Den senare trots alla negativa skriverier den senaste tiden. Intuitivt känner jag att det finns något genuint gott inom den mannen.

  Den tredje är Carl Bildt, men han har jag träffat några minuter för en så där trettiofem år sedan och han kan jag både skälla ut, ge tjuvnyp och slag under bältet utan att rucka på respekten.

  Men, sedan får det räcka. Någon fler i den här världen har jag inte respekt för.

 10. Hansi skriver:

  ”Alla dessa dagar” är utan tvekan en succé. En informativ källa och inkörsport för många som önskar följa utrikespolitiken. Men också för dom som är nyfikna och vill få en liten inblick hur en politiker och världsmänniska jobbar. För vi i Sverige är faktiskt för tillfället bortskämda med en utrikesminister som en lång tid har haft en djup inblick i världspolitiken, Och inte minst är han en duktig förhandlare i problematiska situationer.

  Jag minns att jag precis efter valet önskade Bildt som utrikesminister, men jag vågade inte tro på det. Och när det väl skedde så tänkte jag att äntligen får vi rätt man på rätt plats inom svensk utrikespolitik.

  Jag kan inte annat en att buga inför en nyttig blogg. Det är alltför sällan man hittar sådana.

 11. aljoark skriver:

  7:e inlägget i ämnet Till Indien:

  #
  Blog Stats

  * 1,000,000 hits

  1 miljon besökare !

  Bildt, Grattis och en glad Valborg

  /aljoark

 12. Monika skriver:

  En miljon hits… vilket är besök, men inte besökare … aljoark, men det är bra —-
  Skulle vara kul att få veta hur många unika besökare du Carl B har haft … för antalet personer går ju inte att få veta …
  Jo, jag besöker den här bloggen, inte frekvent, men då och då … och ibland dyker det upp något ämne som engagerar …

  Skall du fixa nästa miljon under maj-månad … :-)

  Jag hade 584 unika besökare i söndags och under april månad 2424 unika besökare.
  Det tyckte jag var kul …

 13. David Igra skriver:

  En anmärkningsvärd siffra, även med tanke på att vissa här har inte mindre än tre alias för att skriva sina kommentarer här, något som onekligen driver upp besöksstatistiken en aning :-D

 14. sofia L.S. skriver:

  Grattis calle, jag tycker det är kul att du får mycket besök; skam vore annars. Även om jag inte är moderat så är du ju just nu Sveriges utrikesminister.
  Dessutom är du generös på så sätt att du tillåter frågor, diskussioner och annat småprat på din blogg. Det är kul. Fast med handen på hjärtat Calle så räcker det inte för att göra en moderat av mig. Men det räcker långt för mina sympatier för dig som människa.
  So go strong pal: Kan man skriva så till Sveriges utrikesminister? hahaha
  mvh Sofia från bloggen ”There’s a blaze of light In every word”

 15. ollemunter skriver:

  Spelar det någon roll hur många alias. är det inte IP som styr detta.

  3438 besökare hade min blogg idag som jag reggade 3:e april, nästan ett aprilskämt och då räknas inte mina besök på bloggen. Undra hur länge jag orkar.

  Det är första gången jag ser att Carl Bildt har ett stavfel på sitt inlägg, något mer har det säkert varit och fel gör vi ju alla, jag brukar inte precis stava mig genom bloggen.

  Kanske den gode Carl månne hade luktat på korken igår.

  Nils blogg har över 11000 besökare.

 16. Kachina skriver:

  David Igra

  Jag har svårt att tro att någon skriver under olika alias. Kan du säga vilka de är?

  Jag tror istället att ditt yttrande är en förklaring på varför du aldrig blev något annat än dörrmatta i det här livet.

 17. sofia L.S. skriver:

  Jag undrar om det är reinfeldt som är farbror blå. Vad är då LO???
  http://sofiawinterborn.wordpress.com/2007/05/01/sofiavar-det-en-profetia-ar-det-reinfeldt-som-ar-farbror-bla/

 18. Karl H. skriver:

  För den som är intresserad fungerar WordPress besöksräknare så att varje gång den lilla smiley-gubben allra, allra längst ned på sidan laddas ökar ”Blog Stats” ett snäpp. (Undantagna är kända sökmotorer och bloggens ägare medan denne är inloggad – de ignoreras.) Normalt blir resultatet ungefär detsamma som att kolla efter unikt IP per dag, eftersom bilden ligger kvar i webbläsarens cache under körning och inte laddas på nytt från nätet om inte användaren tvingar fram en reload.

  http://faq.wordpress.com/2006/01/03/blog-stats/

 19. kurper skriver:

  Grattis Carl!
  Jag var den förste som kommenterade ”Carl” under signaturen Kurt den 29/1-07 och jag önskade då att alla som har tillgång till internet skulle läsa Carls blogg, ”Alla dessa dagar”. Jag trodde inte då att så många verkligen skulle vara så intresserade som det nu visar sig. Man kan inte vara annat än glad över att så många verkligen följer Carls arbete för Sverige.
  Man längtar varje dag efter att få läsa nya berättelser om utrikespolitiken och kloka kommentarer från kloka personer.
  Skräpkommentarerna från de som själva vill göra sig märkvärdiga kan man verkligen vara för utan.
  Lycka till med ditt fortsatta arbete Carl.

 20. sventycker skriver:

  Besök behöver inte innebära hålla med, det kan vara tvärtom också…….

 21. maverick skriver:

  Ingen skadeglädje men …………………….. det vore intressant att höra Bertil Torekulls kommentar i dagsläget efter det miljonte besöket på denna blogg.
  Hans stort uppslagna, beryktade debattinlägg i slutet av februari utgjorde verkligen den förnämligaste brasved Carl Bildts blogg kunde ha fått.
  Tack Bertil, för att du i alla fall för ett par månader sedan levde kvar i det gamla seklet!

 22. bockgaard skriver:

  Kachina

  Du skriver att du haer respekt för två personer och den tredje är Carl B. Jag får inte ihop det. För mycket vin?

  Hälsningar till dig så här på arbetets dag som jag firar som vanligt med att arbeta med jord och djur.

 23. rulle skriver:

  Grattis till Miljonen, Carl,

  Det kan vara intressant att läsa vart Du reser, var Du sover och vem Du äter och tar en öl med. Men det skulle vara ännu mer intressant om dina rapporter kunde innehålla mer om vad som sägs på dina möten med världens ledare.
  Du är i alla fall där och diskuterar på vårt uppdrag.
  Rulle

 24. Kachina skriver:

  bockgard

  Man kan ha respekt för en person, utan att respektera politikern och den politik han företräder. Carl Bildt är en stimulerande personlighet, men ideologiskt befinner han sig, tillsammans med andra moderater på grottmännisko-stadiet.

  När det gäller Nelson Mandela och Kofi Annan är det sammantaget personlighet, ord och handling som hos mig inger den djupaste respekt. Jag är övertygad om att dessa två, om världen står kvar, kommer att stå som förebilder inom sina områden, många generationer efter de lämnat världen.

 25. soli01 skriver:

  Kachina-du förnekar dig aldrig. ”Grottmänniskostadiet” och ”ideologiskt”. Har du druckit mycket vin-tro.

  2Grottmänniskostadiet, nu blir det svårt att hänga med. Ideologiskt?

 26. Kachina skriver:

  Grottmänniskans ideologi:

  ”Den som inte arbetar, skall inte heller äta”

  Vi har hört de orden och variationer på det temat både i den här spalten och från talarstolarna. 1,5 miljoner står utanför arbetsmarknaden, inräknat 103-åriga Agda.

  Det sägs aldrig vid samma tillfälle och alltför få minns vad som var sagt vid andra tillfällen.

  Sedan pannloben utvecklats har djurmänniskan börjat kunna känna empati och ger mat till de som är oförmögna att arbeta trots att de så gärna vill. Tyvärr är det så att pannloben måste fuktas med signalsubstans för att fungera, likaså för att de bägge hjärnhalvorna skall kunna växelverka, att det till synes logiska skall kunna utvärderas av det abstrakta.

  Eftersom Demiurgen gjorde det misstaget att vända sinnet fel väg på djurmänniskan, utåt mot materian istället för inåt mot anden, leder det till att de yttre intrycken får pannloben och den högra hjärnhalvan att torka ut och den enda växelverkan som förekommer är den mellan reptilhjärnan och den logiska halvan, med följd att man bara kan se korta logiska sekvenser, inte foga ihop dem till en fullkomlig bild.

  Nu har du lite att fundera på, så här på arbetarens dag, heligare än långfredag. När jag var liten var det knäpp tyst ute på långfredag. Numera är det fullt sjå på långfredag och knäpp tyst på Första Maj.

 27. roselleri skriver:

  t

 28. roselleri skriver:

  Efter att ha läst följande artikel i DN http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=2502&a=633044 undrar jag om verkligen Carl Bildt är en så lämplig utrikesminister! Vad säger NI?

 29. saranorman skriver:

  Grattis! Mkt roligt och som en del andra här redan har sagt så visst är det en helt annan och ny öppenhet mot oss medborgare. Lättillgängligt och så är det ju helt fantastiskt att det inte längre enbart handlar om en envägskommunikation utan att man nu också kan kommentera. Jag menar att det är bra lönlöst att sitta hemma och kommentera Aktuellt eller TV4 Nyheterna …. ;) här får man ju faktiskt säga vad man tycker om saken också!!! Bra, bra , bra …
  Det är lite synd att inte alla förstått vikt och värde av bloggandet :( Maud Olofssons bild-blogg tycker jag ifs också är mkt trevlig även om den inte är ett direkt forum, men den visar iaf att ”Hej, det här har jag gjort idag”
  Bloggandet har nog en mkt stark kraft om man bara använder det på rätt sätt …
  vilhelminabloggen.se har mellan 1400 – 2000 unika besökare / dag och då ska man tänka på att det bor knappt 7000 personer i vilhelmina kommun. Både kommunalråd och oppositionsråd har sina bloggar här men det har också t ex Kyrkan vilka jag skulle tro har en helt annan ”publik” i bloggen än på Högmässan. På vilhelminabloggen.se diskuteras mkt och ivrigt, en dialog som skulle vara helt omöjlig utan detta verktyg hur skulle annars ynka 7000 personer i en av Sveriges till ytan största kommuner diskutera och debattera med varandra?!
  Mer bloggar ;)

  Kramizar från ett soligt och blogg-tätt Vilhelmina ;)

 30. smack-a-doodle skriver:

  Grattis Carl! Du är Sveriges bäste utrikesminister någonsin!

 31. ollemunter skriver:

  Nu har alla snart demonstrerat färdigt och imorgon har vi glömt eländet. Jag menar då alla talare av olika digniteter som på sitt sätt, fått folk att stå och lyssna på deras dravel och lögner. Den ene ljuger bättre eller mer än den andre och tidningarna är fyllda till brädden med skiten.

  Vikken jäkla tur att man vuxit ifrån eländet. Jag har lyssnat en gång på Olof Palme.

  Sen gick han och blev skjuten av en fylltratt, som troligtvis tog fel på person, i sitt sprit och knarkrus. Men sanningen får vi aldrig veta, eftersom han föll offer, av egen hand, så att säga.

 32. David Igra skriver:

  Känsligt det där med att ha flera alias, men det är onekligen MYCKET roande att se vilka, eller rättare sagt VEM som tar åt sig mest och bröstar upp sig sådär tufft som man bara vågar på internet :-D
  Kanske bör du – förlåt – ni söka hjälp för personlighetsklyvning?

  För den som är nyfiken kan man läsa min och Mavericks (och även andras) kommentarer i nedan tidigare inlägg i bloggen.

  https://carlbildt.wordpress.com/2007/04/19/abu-mazen-i-stockholm/

 33. noppespal skriver:

  Hej Carl!

  Intressant tanke men jag tycker att du har fel i sak. Jag pratade med noppe tidigare om vår nya affärsidé. Vi undrar om du är intresserad av att sitta med i vår styrelse. Vi skulle vilja ta del av ditt politiska skarpsinne och stora nätverk mot ett rimligt arvode. Till bilden hör att jag är en fattig lundastudent.

  Affärsidén är att starta upp ett nytt chelsea men vi kommer att heta noppes till en början för att locka till oss viktiga nyckelåskådare. Vi har nått en överrenskommelse med magnus hedman som även har lovat att locka systrarna graf till våra bortamatcher. I styrelsen tänkte vi att du, noppe och roman a skulle vara gediget team.

  Vi ser fram emot många troféer!

  vänligen,

  Noppe och noppes pal

 34. Kachina skriver:

  David

  Du skall bara veta hur tufft jag bröstar upp mig IRL och klarar mig bra. Ännu har ingen lyckats springa lika fort och länge som jag.

  Det här med flera alias är dina egna hjärnspöken. Det är ju lätt för CB att kontrollera och porta de som sysslar med sånt. Det må vara om du vill fantisera, men när du börjar se rosa elefanter hoppas jag att du fattar att det är allvarligt.

 35. Kachina skriver:

  smack-a-doodle

  ””Socialdemokratin verkar ha drabbats av minnesförlust. Efter tolv års vänsterstyre och sex månaders alliansstyre så skulle det vara klädsamt om socialdemokraterna kunde visa ödmjukhet och intellektuell hederlighet med tanke på att den situation de lämnade efter sig och som alliansregeringen nu tvingats ta itu med”

  En snuskigt vacker avhyling av sossarnas enögda världsbild. Tugga och svälj, sossar…”

  Ja, stackars Allians som fick överta en överhettad marknad där jobben väller in. De hinner inte skyffla undan alla arbetssökande, därför har 62.000 av dem ramlat mellan stolarna och ut i avgrunden.

  Sedan har deras utrikesminister rest Indien, på marknadsundersökning för de klusterbomber han är med och finansierar,……..och tjänar mer pengar ju fler bomber som förbrukas. Indien är tämligen tättbefolkat och där torde Lockheed Martins produkter göra verklig nytta.

  Få se, hur var det nu?….-92 fick vi vår mest kompetenta regering någonsin och nu har vi fått vår bästa utrikesminister någonsin. Undrar om jag törs sova på nätterna?

  Det där sista var elakt. Jag tror att Carl är en bra utrikesminister, men ni får inte smöra så mycket att han börjar tro på det själv. Dessutom är jag mycket besvärad över dessa affärskontakter i fel områden, konflikthärdar och vapenindustri. Jag hoppas att även han känner sig besvärad. Han har tydligt markerat distansen till Turkiets militär, han har tydligt visat att han inte kryper för Holbrook, nu väntar vi bara på Darfur.

  Ta ställning Carl. Skall vi fortsätta att vara passiva när människor mördas i kubik, av några löst sammansatta ligister?

 36. stig2entreprenoren skriver:

  Kachina, skall vi dra ihop ett lämpligt gäng och dra ner till Darfur och se efter på plats och ställe vad som behöver göras?
  Vi kan sen skriva ut ”receptet” på bloggen när vi är tillbaka.
  Ett bra initiativ till hjälp för vidare aktiviteter.
  UD kanske vill vara med på ett hörn?

 37. Kachina skriver:

  Det kan vi göra, dra ner till Darfur. Det är mer osäkert om vi kommer tillbaka och om vi skulle komma tillbaka,….då är i sådant skick att vi kan avlägga en rapport. Men visst, fixar du detaljerna så ställer jag upp.

  Under tiden kan du läsa de rapporter som redan finns, kanske gnugga kokosnöten och försöka förstå varför en mängd världskändisar i förrgår ställde upp i en världsvid demonstration för Darfur.

  Men, …..hör av dig när du fixat detaljerna. Jag är med.

 38. Kachina skriver:

  Förresten, Stig. Jag känner till strukturen i de där jeep-gängen bättre än du kan tro. Det finns bara ett ”recept”, en snabb, överraskande, massiv luftlandsättning där jeep-gängen plötsligt är omringade. Jag kan nästan garantera att de kastar vapnen och byter till civila kläder, snabbare än ögat kan uppfatta.

 39. pumadiary skriver:

  Oj här är det stora planer på G i kommentatorsbåset..
  Visst är det roligt med många besök på sin blogg – emellertid har kanske inte alltid ”tittarsiffror” (måhända på en weblogg) en direkt relation till kvaliteten på det visade så att säga.
  Nåja – intressant är den ju i varje fall.

 40. Kachina skriver:

  Kvalitet = tycke och smak.

  Som lärarinna borde du veta det,…..och lära ut det redan i småskolan.

 41. larst skriver:

  Grattis till miljonen, den är du värd.

 42. canborra skriver:

  Grattis!

  En verklig kvalitetsblogg, värd all uppmärksamhet.

 43. utrat skriver:

  Stort GRATTIS till succen med din blogg. Vi vill se människan bakom politikerna och inte bara höra och läsa åsikter som taktiskt, profilerande och slavmoraliskt, tagits fram och som mediaanpassats för att sedan apas ut. Å andra sidan kan man säkert vara en mycket duktig politker utan att vara så duktigt verbal som du. Tack för att du öppnat dörren till IT-möjligheterna! Miljonen bevisar detta

 44. Pravoslavac skriver:

  Det där med flera alias är inte alls så lätt att kontrollera som man först kan tro. Alla på mitt företag får t ex samma IP-adress utåt, och det rör sig om flera tusen personer. De som använder ett anonymiseringsnätverk (t ex Tor) kommer att dela samma IP-nummer som alla andra som råkar få samma exit-nod i anonymiseringsnätverket. Samma sak gäller tvärtom, en person som använder flera alias, kan få olika IP-nummer beroende på vilken exit-nod som används för tillfället. Eller så kan personen använda olika nätverk för olika alias. Teoretiskt sett går det att besegra anonymiseringsnätverken om man kontrollerar samtliga punkter som datatrafiken passerar igenom. Då kan man använda något som kallas trafikanalys. Men det är endast ett fåtal aktörer, en av dem är NSA, som har sådana resurser. Sammanfattningsvis kan man säga att det är mycket svårt att avgöra om en person använder flera alias eller om flera olika personer delar på samma IP-nummer.

 45. pettson skriver:

  Grattis Carl!

  Tack för att du visar vägen till vad demokrati innebär.

  Förhoppningsvis förespeglar antalet besök på bloggen antalet röster på m vid nästa val! Sverige behöver Dig och Sverige behöver det riktiga arpetarpartiet m. Sverige har inte råd med vänstertrams.

  Och Carl, bry dig inte om clownerna som smutsar ner din blogg. Vi tar dem inte heller på allvar.

 46. Kachina skriver:

  Jag tog hjälp av Svenska Akademins Ordlista för att tolka dig ”pettson” och fann ordet ”rövslickare”. Det torde stämma ganska bra.

  I övrigt har du rätt. Carl visar vägen för demokratin.

 47. pettson skriver:

  Carl, nu förstår du exakt vad jag menar.

 48. Kachina skriver:

  Jag tar tillbaka ovanstående påstående. Det var yttrat i affekt med blodtryck över 200 efter att ha läst påståendet om ”det riktiga arbetarpartiet”
  Rent historiskt sett betyder det slavarbete, när det kommer från de nyliberala strömningar som nu sprids via sydostasiens arbetsläger.

 49. Kachina skriver:

  Hur mycket tror du Carl förstod av dina tidigare inlägg, fyllda av så vulgära uttryck att normala människors ordförråd inte räckte till?

 50. rinaldinho skriver:

  Nej, helt fel är den inte. Bra att få en direkt kommentar utan att få den tolkad eller kommenterad av Adaktusson eller andra.
  Har ni förresten tänkt på att i nyheterna är alltid de politiska kommentarerna numera av en annan journalist? I de flesta andra fall är det alltid en expert Islamolog eller forskare vid universitetet eller militärhögskolan etc… Hur kommer det sig?

 51. rinaldinho skriver:

  Inte för att Järpe verkar vara mer kvalificerad än andra att uttala sig om vem som skall bli Al Q’s nästa Iraktalesman…. :-=

 52. […] Miljon före maj Innan april månad hunnit till sitt slut registrerades det miljonte besöket på denna blogg under dessa korta och lite […] […]

 53. 09-f9-11-02-9d-74-e3-5b-d8-41-56-c5-63-56-88-c0 skriver:

  Test.

  Bytte mitt nick mot en förbjuden sifferkombination för att se om siffrorna censureras av wordpress. Ska strax byta tillbaka.

 54. janne11 skriver:

  Hmm. Jag är imponerad av Bildt-bloggens slagkraft. För en annan, ”vanlig dödlig” riksdagsledamot (som är jättenöjd med 33.000 besök på sin blogg under ett drygt år….), så är en miljon besök uppseendeväckande bra! Ibland känns det som om fler läser Bildts blogg än vad det är som köper Expressen :-)

  Jan Ericson, riksdagsledamot (m)
  hemsida och blogg: http://www.ericsoniubbhult.se

 55. pebben skriver:

  GRATTIS till din blog Hans Bildt. Nu väntar nästa miljon besökare!

 56. gustafbjorck skriver:

  Första besöket här. Vad går inte Torekull miste om! Intressant och ibland viktigt.

%d bloggare gillar detta: