Kosovo och TV4

Nu flyger jag iväg till Kosovo – och kommer tillbaka till Stockholm sent i morgon kväll.

I TV4 för man stort liv om att inte alla mina optioner i Legg Mason skulle vara redovisade för statsrådsberedningen.

Vi får väl utreda den saken. Rätt redovisat skall vara rätt redovisat, och finns det någon ofullständighet måste det självfallet rättas till.

15 Responses to Kosovo och TV4

 1. konstprojektet skriver:

  Hej Carl.
  Stå på dig – Sverige behöver dig.
  Trevlig resa önskar vi i Borås

 2. Edvin Ala(m) skriver:

  Något som skulle vara trevligt är, vart Sverige står i frågan om Kosovo. Ska Kosovo bli en självständig stat eller inte, om Sverige vill att Kosovo ska bli en självständig stat hur lång tid tror du att det kommer ta och hur ska Sverige hjälpa Kosovo.

 3. Johan skriver:

  Verkar som om TV 4 och dess reporter fastnat i det som varit. Lycka till i Kosovo, ta gärna ett foto på någon kul byggnad.

  Hälsningar
  Johan

 4. Annie skriver:

  Du gör många goda insatser i svensk utrikespolitik, även om jag kan tycka att det behövs en del justeringar inom vissa områden. Ja är, precis som Edvin intresserad av hur du ser på Kosovos möjlighet till självständighet nu efter valet i Serbien.

  Välkommen in i den svenska blogosfären!
  /Annie och 3 praotjejer.

 5. Lasse skriver:

  Såg att du vägrade kommentera frågan i riksdagen med hänvisning till en KU anmälan. Verkar vara ett öppet förhållningssätt gentemot omvärlden. Är det regeringens nya melodi att vägra ta debatter om frågor som känns jobbiga?

 6. Timo S (opol) skriver:

  Replik till Lasse: Hej. Om CB skulle börja svara på den typen av fråga som du ställer på sin blogg, så blir hela bloggen ett stort KU förhör, och en politisk debatt. Frågan är berättigad, det är inte min poäng. Poängen är att jag ser det som MYCKET positivt att en av landets tyngsta makthavare tar sig tid att kommunicera på det sätt som CB valt att göra, och MYCKET positivt att han lämnat bloggen öppen för kommentarer ! ! !
  Men bloggen som nu troligtvis blir Sveriges mestlästa blogg denna vår, blir en omöjlighet om han dessutom skall svara på alla frågor som ställs just i bloggen. Svaren kommer säker i debatten i riksdagen och i tradtionell media.

  :-)

  Med önskan om en bra dag för alla // Timo Söderlund

 7. Nicklas W skriver:

  Jag vill bara instämma med signaturen konstprojektet: Stå på dig- Sverige behöver dig!

  Att medias hetsjakt återigen verkar börja ta fart gör mig spyfärdig.

 8. Andreas skriver:

  Vill även jag instämma med stå på dig hälsningarna. Men jag vill också säga att hur man än ställer sig till utfrågningarna i media och av oppositionen i riksdagen så gör de bara sitt jobb. Detta är hur demokrati ska fungera, och utan en opposition som ställer till förtret så skulle vi vara en… ja..

 9. The Anton skriver:

  Men please, det hela är ju en patetisk debatt.
  Som att ingen politiker skulle kunna äga någonting alls för att dom är partiska.
  Ingen riksdagsledamot skulle kunna äga en bostadsrätt/fonder/vad du vill då de beslutar om frågor som rör det.

  Freivalds bostadsrättsaffärer ligger annars nära till hands när det gäller jäv….

  Stå på dig Carl.
  ”When doing battle, seek a quick victory.”

 10. jolt skriver:

  Stå på dig Carl, jag tror du har ett enormt stöd hos allmänheten. Folk går inte på vänsterns smutskastningskampanjer.

  Lycka till i Kosovo.

 11. Mats Olofsson skriver:

  Trevlig resa!Carl,
  Dock undrar jag vad du anser om utvecklingen mot diktatur i Ryssland och hur det påverkar Sveriges säkerhets-och försvarspolitik? Kommer ryssarna använda statliga Gazprom i politiskt syfte i framtiden?
  MVH
  Mats Olofsson

 12. Douglas Molgaard skriver:

  Keep your English blog active please. It reaches a greater audience.
  Keep up the good work!

 13. Sarah Rinkel skriver:

  Carl Bildt,
  Statsministern har som bekant kallat till partiledaröverläggningar med anledning av att nya uppgifter framkommit från nyligen framkomna bandinspelningar från den sk tsunami-katastrofen.

  Enligt media framstår det klart ur dessa band att Lars Danielsson tidigare farit med osanning om sina förehavanden i detta sammanhang.

  Det är en delikat och komplicerad situation, tveklöst.
  Min fråga till dig är: anser du Lars Danielsson besitter de kvaliteter man begär av en representant för Sverige i sin egenskap av ambassadör?

  Vänligen
  Sarah Rinkel

 14. Rikard Grafstroem skriver:

  Det ar vansinnigt intressant att ingen i Sverige har papekat att Legg Mason ar ett valdigt respekterad fondbolag i USA. Vanliga amerikaner har sina pensionspengar forvaltade av detta bolag, precis som svenskar har sina pengar med SEB eller hos HQ. Nar man laser svenska tidningar far man bilden av att det ar ett bolag som bedriver olaglig verksamhet.

  Rikard Grafstroem
  Boston, Massachusetts

%d bloggare gillar detta: